Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error on Collection Print function

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kaitak
    started a topic Error on Collection Print function

    Error on Collection Print function

    Hi,
    For the past few days I have been unable to create the pdf file that is generated by the collection print function.
    The task starts normally then the message "mPDF error: IMAGE Error (https://www.diecastmodelaircraft.com...ogos/albums/): Error parsing image file - image type not recognised, and not supported by GD imagecreate" appears at the bottom of the progress window.
    The little 'whirly' wheel continues to whirl next to the "Creating PDF..." line. I have done this job regularly as I have updated my collection so I know I have to be patient and the pdf doesn't happen immediately but after a couple of hours I'm guessing something has gone wrong.
    Is it me or is there a problem you can fix?
    Thanks,
    Dave
    Screenshot of my Print Collection progress window.

  • kaitak
    replied
    Thanks for the response. I'll try your suggestions and let you know.
    I'm not worried about having logos!

    Leave a comment:


  • Ops Manager
    replied
    Also turn off logos in your configuration and see if it prints, if so then it is a logo issue and we have to track it down.

    Leave a comment:


  • Ops Manager
    replied
    Print works fine on our test profile. Generally a faulty print by a user means they have some odd characters in their collection description. In you normal non printed collection list do you see any images missing from either logos or images of the models/

    Leave a comment:


  • kaitak
    replied
    No response from Admin and the problem still persists for me. I've tried several different browsers to see if that helps but no difference.
    Still getting "mPDF error: IMAGE Error (https://www.diecastmodelaircraft.com...ogos/albums/): Error parsing image file - image type not recognised, and not supported by GD imagecreate"

    Anybody else having the same problem or is it just me?

    Leave a comment:

Bottom Ad

Collapse
Working...
X